Eens in de ruwweg de 500 jaar hebben we een einde en begin van een grotere cyclus. De zielsgroep zijn zich daarvan bewust. Dat gaat ook gepaard met een oude rite van de zielsgroep. In het oude Egypte noemden mensen dat de Phoenix rite meen ik. 

Dat is een wederopstandings rite. Een wedergeboorte rite, en een redemptie rite.

 

brown tower clock

Voor zover ik weet krijgen alle beoogde leiders van Huizen hun ‘roeping’. Een roeping is vaak een korte impuls op de ziel. Dan kiezen mensen aan welk kamp hun Huis loyaal is.

Ofwel de AMN kant met Broederschap, ofwel de ‘achterwaarts’ NAAM kant, de ‘bezeten’ kant, met op de achtergrond het ‘Huis van Satan’. 

Als de leider van een Huis de zaak loyaal verklaart aan de Broederschap, dan toont het Huis zich waardig. Dan werkt zo iemand vanuit die ‘adem der ziel’. Vervolgens kunnen de overgebleven loyale stamhouders zich loyaal verklaren aan het Huis. Omdat het Huis waardig is, tonen zij zich ook waardig. Ook zij handelen dan vanuit de ‘adem der ziel’.

Sommige worden daarmee ‘herboren in de Geest’ en worden veel meer de eeuwige ware zelf, rein en zielbewust. Dan lopen ze in het fameuze Koninkrijk, ze krijgen van ‘dat brood van hemelen’, en ze maken een kans op de middelen ter redemptie. Dat is het vermogen om met Herder en Heilige Geest te werken aan de redemptie van familie, vrienden en anderen in de gemeenschap.

Phoenix 2000

holland, beach, netherlands-4145274.jpg

Rond het jaar 2000 hadden we zo een Phoenix rite.

Wij hebben destijds de zaak loyaal verklaard aan de Broederschap. Daarmee werd het Germaans Huis weer waardig. Vervolgens hebben we de Phoenix rite doorlopen. Daarmee konden de stamhouders zich waardig tonen en hun geboorte recht nemen. Daarmee werden ze ook lid van de Broederschap. Sommigen werden ‘herboren in de Geest’.

We konden in alle rust op de achtergrond wat lopende zaken van het Huis afhandelen.Scroll naar top